Bedrijfsautoverzekering | Bestelautoverzekering

Het verzekeren van een bedrijfsauto of bestelauto kun je vergelijken met de verzekering van je privé-auto. Als bedrijf wil je uiteraard dat zaken goed geregeld moeten zijn: de autoverzekering, inzittendenverzekering, de lading, et cetera. Daarvoor heb je de bedrijfsautoverzekering. Wil je meerdere bedrijfsauto’s verzekeren, dan kun je bovendien rekenen op extra korting.

‚ÄúDe zekerheid dat jouw schade goed wordt geregeld.‚ÄĚ

 Bekijk ook eens de verwante vrachtwagenverzekering. De lading dek je via de transportverzekering.

Wat dekt de bedrijfsautoverzekering | bestelautoverzekering?

  • Met een WA-autoverzekering ben je verzekerd tegen financi√ęle claims van andere weggebruikers als jij een ongeluk veroorzaakt.
  • Met een WA-dekking pl√ļs Beperkt Casco wordt ook je eigen schade verzekerd bij o.a. diefstal, brand en steenslag. Deze dekking noemt men ook wel WA-Plus.
  • Met een All Risk of Volledig Casco dekking verzeker je alle risico‚Äôs. Ook schade aan je eigen auto waarvoor je zelf verantwoordelijk bent.

Wie bestuurt de auto?
Heeft een bestel- of bedrijfsauto meerdere bestuurders, dan betaal je meestal een hogere premie. Heeft de auto een vaste, ervaren bestuurder? Dan kan dat juist een gunstige premie opleveren. Er wordt rekening gehouden met in privé opgebouwde schadevrije jaren.

Premie autoverzekering
De premie van de bedrijfsauto of bestelauto is afhankelijk van de dekking, de bestuurder, het aantal kilometers per jaar en uiteraard het type auto. Wij kunnen dekking en premie voor je op een rij zetten.

Aanvullende verzekeringen
De bedrijfsautoverzekering kan net als de reguliere autoverzekering uitgebreid worden met een aantal aanvullende dekkingen. Deze aanvullende dekkingen zijn vergelijkbaar met de aanvullende modules van de privé-autoverzekering.

1. Inzittendenverzekering
Zorgt voor financi√ęle compensatie bij invaliditeit of overlijden. Je kunt kiezen voor een ongevallen- of schade-inzittendenverzekering.

2. Rechtsbijstand
Helpt je bij het verhalen van de autoschade op de veroorzaker van een ongeluk.

3. Pechhulp / Vervangend vervoer
Hulp of vervangend vervoer bij pech.

Alleen voor bedrijfs- of bestelauto’s

  • Lading: schade aan of diefstal van de lading is ook verzekerd
  • Accessoires: ook een navigatiesysteem, audioapparatuur en trekhaak zijn gedekt

Meer advies over een passende autoverzekering of informatie over kortingen bij het afsluiten van meerdere verzekeringen? Vul het onderstaande formulier in.  

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

DanZeker Financieel Advies BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie