Dit doen we voor jou

Financieel advies wordt meestal ingedeeld in hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies of vermogensadvies. Het professionele advies staat voorop. Dit is het advies waarbij wij jou ontzorgen en garanderen dat het product of de dienst waarvoor je uiteindelijk kiest, ook écht aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Formele kennismaking
We starten altijd met een kennismaking. Een betrekkelijk formele kennismaking, want we willen goed weten wat de wensen, vragen, kenmerken en mogelijkheden zijn van jou en/of jouw gezin. Door goed te inventariseren, krijg je de zekerheid van professioneel advies.

Diensten en producten
Vervolgens zoeken wij op basis van de informatie die we van je hebben gehad één of meerdere passende financiële producten of diensten. Wij vertellen je over de voordelen van de verschillende opties en geven aan of je bij een bepaalde dienst wellicht rekening moet houden met beperkende voorwaarden.

Subsidies, garanties en mogelijkheden
We controleren of je recht hebt op één of meerdere subsidies, garanties, toeslagen, regelingen of teruggaven. We checken dit bij gemeenten, (semi-)overheidsorganisaties, banken, verzekeraars en diverse andere marktpartijen. Zo weet jij dat je maximaal profiteert van de mogelijkheden.

Totaaladvies
Jouw wensen, voorkeuren, persoonlijke situatie en rechten op subsidie en garanties, combineren we tot één totaaladvies. Dit advies ontvangt je van ons op schrift, uiteraard in begrijpelijke taal. Het advies sluit perfect aan bij hetgeen dat we samen hebben besproken.

Uitvoer van het advies
Indien gewenst kunnen we ook de uitvoer van het advies voor onze rekening nemen. Bemiddeling heet dit formeel. Wat we daarbij doen is het product daadwerkelijk voor je afsluiten. Hiermee dragen we zorg voor een professionele overdracht van ons advies naar een aanbieder, bijvoorbeeld een bank of verzekeraar.

Controle dienstverlening
Gedurende én na het uitvoerproces voeren we diverse controlerondes uit. Houdt de aanbieder van het product of de dienst rekening met alle wensen die jij hebt aangegeven, kloppen de bedragen, zijn de polisbladen goed ingevuld, worden er geen beperkende voorwaarden toegevoegd door de aanbieder, et cetera? Gaat er ergens iets mis, dan zorgen we ervoor dat de fout al is hersteld voordat je de polis ontvangt.

Nazorg en vervolgadviezen

Heb je na verloop van tijd nog vragen over het eerdere advies of de bemiddeling, dan staan we je graag te woord. Verandert je situatie of verandert er iets in de markt, bijvoorbeeld door de komst van nieuwe wetgeving, dan zijn we je met onze adviezen graag opnieuw ter wille. Omdat we je al kennen, gaat dat advies nog sneller. Dat laatste is iets dat je direct terugziet in ons adviestarief. 

Onze tarieven
Doordat we als adviseur volledig onafhankelijk zijn, pakken onze adviezen op lange termijn altijd voordelig voor je uit. 

 Lees meer op de pagina onze tarieven

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

DanZeker Financieel Advies BV maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie